Kasvislaatikko

Kaikki juurekset raastetaan karkeaksi raasteeksi.

Juusto, polar, maizena, vesi ja kasvisliemifondi kiuhautetaan niin että suurus sakenee ja juusto sulaa.

Kaikki vuokaan ja uuniin, 200 astetta ja tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 180 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa160g27kcal0.6g4g1g1.1g
Lanttu 959g277kcal9.6g44.1g2.9g17.3g
Sipuli (kuorittu)533g144kcal6.9g25.6g1.1g9.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g533g149kcal3.2g31.7g1.1g13.3g
Punajuuri 1066g409kcal10.7g73.5g2.1g26.6g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g59g147kcal3.5g5g12.3g0g
Sulatejuusto polar 9% levittyvä (Valio), annos 10g533g799kcal95.9g0g48g0g
Maizena maissitärkkelys320g1119kcal2.6g278.1g0g0g
Vesi1599g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g6142kcal266g924g137g134.8g
Valittu annoskoko5760g3071kcal133g462g68.5g67.4g
Annoskoko puolitettuna2880g1535kcal66.5g231g34.3g33.7g
Arvot/100g100g53kcal2.3g8g1.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=416162