Kermainen lohikeitto by Minde

Keitä lohifileet ja poista niistä nahkat.

Kuori perunat ja porkkanat ja laita ne vähään veteen kiehumaan.

Lisää keittoon 3 kpl fond du chef kasvisliemikuutioita.

Sulata voi mikrossa ja sekoita sulan voin joukkoon vehnäjauhot.

Kun perunat ja porkkanat ovat kypsiä, lisää keiton joukkoon voi-vehnäjauhoseos.

Anna saostua.

Lisää keittoon kalojen keitinliemi ja ruokakerma.

Lisää keittoon puhdistamasi kalan palat ja anna hautua hetken.

Nauti herkullisesta, kermaisesta keitosta!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

Upendano
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 1499g2479kcal251.2g0g164.9g0g
Yleisperuna raaka (Tyrnävän), annos 100g1275g867kcal20.4g168.2g2.5g10.2g
Porkkana, raaka, annos 100g780g218kcal4.7g43.7g1.6g19.5g
Fond du chef, vegetable. knorr (Unilever), annos 28g126g151kcal3.1g7.6g11.3g1.9g
Ruokakerma, Valio Hyla 10%495g544kcal13.4g13.4g49.5g0g
Voi 38g272kcal0.4g0.1g30.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 1499g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai49g171kcal5.8g34.6g1g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g9404kcal598g535.2g522.6g66.2g
Valittu annoskoko5760g4702kcal299g267.6g261.3g33.1g
Annoskoko puolitettuna2880g2351kcal149.5g133.8g130.7g16.6g
Arvot/100g100g82kcal5.2g4.6g4.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=440264