Pyttipannu

Pilko keitetyt perunat (uudet perunat kuorineen), sipuli, pekoni ja nakit.

Laita ensin pekoni kylmään pannuun, niin siitä irtoaa rasva paremmin.

Kun pekonit ovat paistuneet, lisää perunat, sipuli ja lopuksi nakit.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)907g245kcal11.8g43.5g1.8g15.4g
Pekoni rasvainen 480g1805kcal57.6g0g177.6g0g
Nakki, Atria A-lk kuoreton1493g3285kcal167.3g37.3g283.7g1.5g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 2880g1577kcal45.8g377.6g4.9g24.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11520g13823kcal565g916.8g936g82.8g
Valittu annoskoko5760g6912kcal282.5g458.4g468g41.4g
Annoskoko puolitettuna2880g3456kcal141.3g229.2g234g20.7g
Arvot/100g100g120kcal4.9g8g8.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=75218