Kanttarellikastike, perus

Haihduta pakkasesta otetuista ja sulatetuista esipaistetuista kanttarelleistä neste.

Lisää joukkoon pari teelusikallista margariinia.

Lisää silputtu sipuli ja kuullota sipulit.

Tässä vaiheessa voit lisätä halutessasi ruokalusikallisen vehnäjauhoja.

Lisää kerma.

Lisää lopuksi suola ja valkopippuri.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Hannhirv
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanttarelli (Paistettu), annos 100g2341g1803kcal53.8g11.7g170.9g0g
Sipuli (kuorittu)936g253kcal12.2g44.9g1.9g15.9g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)2341g1990kcal23.4g81.9g163.9g0g
Suola, annos 3g47g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 9g27kcal1g4g0.2g2.5g
Margariini, flora kevyt 40 94g352kcal0.2g5g37.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11536g8848kcal181.2g295g748.8g36.8g
Valittu annoskoko5768g4424kcal90.6g147.5g374.4g18.4g
Annoskoko puolitettuna2884g2212kcal45.3g73.8g187.2g9.2g
Arvot/100g100g77kcal1.6g2.6g6.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=166147