Tulinen kanakeitto

Paista kanat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Kuumenna vesi kiehuvaksi ja lisää joukkoon perunat ja he-ma-po.

Lisää myös kanat.

Mausta liemi kanaliemikuutioilla ja cayannepippurilla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 412 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2333g0kcal0g0g0g0g
Rainbow perunasipulisekoitus817g531kcal13.1g122.5g0.8g11.4g
Herne-maissi-porkkana, Kesäpöytä933g635kcal28.9g112g6.5g28g
Atria broilerin fileesuikale naturell1633g1797kcal375.7g0g34.3g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g51g144kcal4.4g8.7g9.8g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11536g6212kcal844.2g486.4g102.8g79g
Valittu annoskoko5768g3106kcal422.1g243.2g51.4g39.5g
Annoskoko puolitettuna2884g1553kcal211.1g121.6g25.7g19.8g
Arvot/100g100g54kcal7.3g4.2g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=278084