Porkkanakakku

Vatkaa muna ja sokeri.

Sekoita kuivat aineet.

Sekoita muna-sokerivaahtoon vuoronperään kuivat aineet + öljy porkkanaraasteseos.

Paista pohjaa uunissa n. 200asteessa n. 30min.

Kuorrute: Vatkaa tasaiseksi sulatejuusto + margariini, lisää tomusokeri.

Vatkaa.

Levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Koristele mantelirouheella.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 103 grammaa

Devis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 900g294kcal5.6g50.1g1.8g23g
Vehnäjauho puolikarkea 878g3012kcal89.4g614.4g10.5g30.7g
Kananmuna kuorineen punnittu918g1157kcal101g2.8g82.6g0g
Sokeri 861g3494kcal0g860g0g0g
Leivinjauhe 45g79kcal2.3g17g0g0.2g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g45g180kcal0g44.6g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g68g246kcal2.4g53.7g2.4g0g
Ruokaöljy keskiarvo 355g3131kcal0g0g354.1g0g
Kardemumma, annos 2g23g70kcal2.5g15.3g1.6g6.3g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 900g2681kcal167.1g22.5g216g0g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 225g1599kcal1.7g0.9g180g0g
Tomusokeri 1dl=60g405g1620kcal0g405.1g0g0g
Mantelirouhe, 1 rkl146g845kcal30.9g7.8g73.9g17g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11536g36816kcal805.8g4188.4g1845.8g154.4g
Valittu annoskoko5768g18408kcal402.9g2094.2g922.9g77.2g
Annoskoko puolitettuna2884g9204kcal201.5g1047.1g461.5g38.6g
Arvot/100g100g319kcal7g36.3g16g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=318424