Lihamureke

Anna keittoaineksien, korppujauhon ja kermaviilin turvota 5 min. Lisää muna, mausteet, jäinen hemapa, ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Levitä murekeseos uunivuokaan. 200 astetta ja n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprikasekoitus, keitetty 699g721kcal24.1g125.8g7.4g20.3g
Kananmuna kuorineen punnittu 385g483kcal42.3g1g34.7g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g1398g839kcal51.7g102.1g28g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)343g1233kcal18.8g260.4g12g18.8g
Korppujauho 147g538kcal15.4g110g1.5g7.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2797g4642kcal531.4g0g279.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11536g16913kcal1367.4g1198.6g726.6g93.8g
Valittu annoskoko5768g8457kcal683.7g599.3g363.3g46.9g
Annoskoko puolitettuna2884g4228kcal341.9g299.7g181.7g23.5g
Arvot/100g100g147kcal11.9g10.4g6.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=91676