Kalkkuna-riisiwokki

Laita kalkkunapihvit marinoitumaan pestorosson ja punaisen currytahnan kanssa n. 5 dl veteen.

Keitä riisit kypsäksi ohjeen mukaan öljy-2 dl vesi-kasvisliemen kanssa.

Ruskista n. 2 tuntia marinoituneita pihvejä kevyesti ja pilko ne wokkpannuun thai wokkkasivisten kanssa.

Lisää riisit, suola, ja hot chili sauce sekaan sekä marinointiliemi.

Sekoita kunnolla hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 3.5g31kcal0g0g3.5g0g
Irtonainen pikariisi (Myllyn paras), annos 50g100g359kcal8g78.8g0.5g1.7g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g2.7g6.9kcal0.2g0.2g0.6g0g
Atria kalkkuna fileepihvi naturell125g135kcal30g0g0.6g0g
Pesto rosso18g53kcal0.8g0.9g5.1g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g15g11kcal0.3g2.2g0.1g0g
Findus thai wokkivihannekset125g31kcal1.5g5g0.6g3.8g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Hot chili sauce (Heinz), annos 20g11g12kcal0.1g2.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1154g1278kcal81.8g179.8g22g11g
Valittu annoskoko577g639kcal40.9g89.9g11g5.5g
Annoskoko puolitettuna289g320kcal20.5g45g5.5g2.8g
Arvot/100g100g111kcal7.1g15.6g1.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=385823