Perukan katkarapukeitto

Keitä omena ja sipuli silput kalaliemessä pehmeiksi.

Lisää kerma ja katkaravut ja mausta (1rkl curry ja 1tl cayenne) suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)73g20kcal1g3.5g0.1g1.2g
Omena, ulkomainen, keskiarvo,kuorineen84g30kcal0.2g6.9g0.1g1.3g
Kalaliemikuutio 3.7g11kcal0.4g1.3g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 3.7g4.1kcal0.3g0.6g0g0.1g
Katkarapu 94g64kcal13.5g0g1g0g
Flora kevyt ruoka 7%94g80kcal0.9g4.2g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1154g417kcal32.6g33g16.6g5.2g
Valittu annoskoko577g208kcal16.3g16.5g8.3g2.6g
Annoskoko puolitettuna289g104kcal8.2g8.3g4.2g1.3g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.9g1.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=123181