Kalastajan lohipasta

1. Leikkaa sipulit pieniksi kuutioiksi.

2. Kuullota sipulikuutiot öljyssä paistokasarin pohjalla, lisää kirjolohisuikaleet ja paista.

3. Lisää valkoviini ja hauduta muutaman minuutin ajan.

4. Lisää Flora Ruoka ja tuorejuusto.

5. Mausta kastikepohja murennetulla kalaliemikuutiolla.

6. silppua tilli ja tsekkaa pastat
7. Lisää tilli kastikkeeseen.

8. Mausta maun mukaan mustapippurilla.

9. Hauduta kastiketta sen verran, että kirjolohi lämpenee.

Annokset on todella isoja että melkein voi tehdä kuudellekin :)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Pertsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu75g225kcal3.1g3g22.5g0g
Ruokakerma,kevyt ja paksu 4% (Atria)94g56kcal0.9g4.2g3.7g0g
Kirjolohisuikale naturel, apetit, 150g113g270kcal20.3g0g20.3g0g
Tilli, tuore 1.9g0.6kcal0.1g0g0g0g
Täysjyväpasta, Penne Ziti Rigate (Divella), annos 85g163g537kcal19.5g106.6g3.6g9.8g
Valkoviini kuiva 45g31kcal0.1g0.3g0g0g
Kalaliemikuutio 4.1g13kcal0.4g1.4g0.6g0g
Oliiviöljy 10g90kcal0g0g10.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g69g19kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g2.6g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1154g2486kcal91g238.4g121.8g22.2g
Valittu annoskoko577g1243kcal45.5g119.2g60.9g11.1g
Annoskoko puolitettuna289g622kcal22.8g59.6g30.5g5.6g
Arvot/100g100g215kcal7.9g20.7g10.6g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82979