Rusettikanaa

200 g rusettimakaroneja
400 g kanaa suikaleina
1 sipuli
1 paprika
0,5 kesäkurpitsaa
2 tl curryä
2 rkl vehnäjauhoja
3 dl vettä
1 kanaliemikuutio
100 g sulatejuustoa

Keitä makaronit ohjeen mukaan.

Suikaloi muut aineet kattilaan (paitsi juusto) ja hauduta 15 min.

Yhdistä makaronit ja muut ainekset, lisää sulatejuusto.

Kun juusto on sulanut ruoka on valmista.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Sirkkis9
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta, fusilli tricolore, Rainbow (75g)125g432kcal15g88.7g2g10.2g
Kananpojan Rintaleike, Kariniemen250g300kcal45g3g15g0.5g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Paprika punainen 50g15kcal0.5g2.2g0.2g0.9g
Kesäkurpitsa zucchini 38g6.8kcal0.2g0.9g0.1g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 13g43kcal1.3g8.7g0.1g0.4g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia62g94kcal10.6g0g5.6g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)6.2g16kcal0.8g0.7g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1155g1830kcal147.6g211.6g48.4g25.8g
Valittu annoskoko577g915kcal73.8g105.8g24.2g12.9g
Annoskoko puolitettuna289g458kcal36.9g52.9g12.1g6.5g
Arvot/100g100g159kcal12.8g18.3g4.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=109927