Juustoinen kesäkurpitsakeitto

Kesäkurpitsaa n. 600g 2-3 normi kokoista
1-2 sipulia
1-2 kasvisliemikuutiota
vettä n. 1.5 l
Olympia tms. sulatejuustoa 200g
Kuori ja pilko kurpitsat ja sipulit veteen, lisää kasvisliemikuutiot.

Keitä kunnes kesäkurpitsat ovat kuulaita.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää lopuksi sulatejuusto.

Ohje ei alkuperäinen, "noin-mittoja".

Huom! Tähän ei sovi valkosipuli.

.kokeiltu...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 231 grammaa

Aino64
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa376g64kcal1.5g9.4g2.3g2.6g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%125g313kcal18.8g3.9g25.1g0g
Sipuli (kuorittu)63g17kcal0.8g3g0.1g1.1g
Kasvisliemikuutio (Kania), annos 11g14g40kcal1.2g2.3g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1155g869kcal44.6g37.2g60.8g7.4g
Valittu annoskoko578g434kcal22.3g18.6g30.4g3.7g
Annoskoko puolitettuna289g217kcal11.2g9.3g15.2g1.9g
Arvot/100g100g75kcal3.9g3.2g5.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=168175