Perukan vatruskat

Jäähdytä vatkaamalla keitetyt perunat ja lisää voi, jauhot ja suola.

Paista öljyssä jauheliha, sipuli, kaali ja sienet silputtuna.

Mausta täyte suolalla ja mustapippurilla.

Tee kuten "pasteijat" ja voitele munalla.

Paista 250° uunissa ruskeiksi

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 234g177kcal4.4g36.1g0.5g2.3g
Voi 35g254kcal0.4g0.1g28.5g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g14g49kcal0.5g11.4g0.1g0.4g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 1.2g0kcal0g0g0g0g
Hirvenliha 117g131kcal24.7g0g3.5g0g
Rypsiöljy 11g93kcal0g0g10.5g0g
Sipuli (kuorittu)35g10kcal0.5g1.7g0.1g0.6g
Kaali, valkokaali94g20kcal1.1g3.2g0.2g2g
Sieni tatti, hapero 23g6.5kcal0.4g0.7g0.1g0.4g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 2.3g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)12g15kcal1.3g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1155g1511kcal66.6g106.4g89.2g11.4g
Valittu annoskoko578g755kcal33.3g53.2g44.6g5.7g
Annoskoko puolitettuna289g378kcal16.7g26.6g22.3g2.9g
Arvot/100g100g131kcal5.8g9.2g7.7g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204282