Hamppupannukakku

1. Sekoita hampunsiemenet ja vesi tasaiseksi sauva- tai tehosekoittimella.

Jos käytät kuorellisia siemeniä, siivilöi hamppumaito.

Kuorittujen siementen massa saa jäädä taikinan joukkoon, se kiinteyttää taikinaa.

Lisää maidon joukkoon sen verran vettä että saat 8dl nestettä.

2. Lisää loput aineet.

Jos käytät sokeroimatonta omenasosetta, lisää sokeria.

3. Paista uunin keskitasolla 225 asteessa 30-40 minuuttia.

Pannarin voi laittaa jo lämpenevään uuniin, niin esilämpökin tulee hyödynnettyä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Army
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hampunsiemenet, kuoritut (Cocovi), annos 10g140g719kcal42g21g57.4g13g
Vesi, vesijohtovesi 280g0kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.7g6.4kcal0.1g1.4g0.1g0g
Omenahillo, sokeroitu, 100g35g62kcal0.1g3.4g0.1g0g
Suola, annos 3g1.7g0kcal0g0g0g0g
Kaurahiutaleet, luomu (Myllärin), annos 35g46g159kcal6.4g25.5g3.1g5g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala74g236kcal11.1g43.5g1.9g7.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1155g2366kcal119.4g189.6g125.2g50.8g
Valittu annoskoko577g1183kcal59.7g94.8g62.6g25.4g
Annoskoko puolitettuna289g592kcal29.9g47.4g31.3g12.7g
Arvot/100g100g205kcal10.3g16.4g10.8g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=236722