Tonnikalasalaatti

Ruukku lehtisalaattia, tonnikalaa öljyssä, pala tuorekurkkua, kolme tomaattia, pala juustoa, samankokoinen pala meetvurstia, ruokalusikallinen sinappia, toinen tomaattisosetta.

Pilko ainekset, sekoita ja nauti

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 149g283kcal40.4g0g13.4g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 101g13kcal1.1g1g0.2g1g
Kurkku, tuore88g8.8kcal0.5g1.5g0.1g0.6g
Tomaatti, tuore210g43kcal1.3g8g0.6g2.9g
Sinappi 14g18kcal0.6g2g0.8g0.2g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix16g7.9kcal0.2g1.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1155g746kcal88.2g28.2g30.4g9.4g
Valittu annoskoko578g373kcal44.1g14.1g15.2g4.7g
Annoskoko puolitettuna289g187kcal22.1g7.1g7.6g2.4g
Arvot/100g100g65kcal7.6g2.4g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=294763