Karjalankastike

Laita karjalanpaistiainekset, sipuli, porkkana ja lanttu ja vähän vettä uunipataan ja anna hautua vähintään kaksi tuntia, mielellään jopa viisi tuntia.

Sekoita viherpippurikastikejauhe tai muu pussikastikejauhe tilkkaan vettä ja kermaa.

Sekoita pataan ja anna tekeytyä.

Tarjoa perunan tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1540 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g38g11kcal0.2g2.2g0.1g0.9g
Kahvikerma hyla Valio19g26kcal0.5g0.8g2.2g0g
Karjalanpaisti perinteinen sika-nauta (Atria), annos 700g263g473kcal49.9g0g28.9g0g
Lanttu 45g13kcal0.5g2.1g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Vesi188g0kcal0g0g0g0g
Viherpippurikastike, Knorr, 1 pss3.7g17kcal0.3g1.7g1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1155g1090kcal103.4g15.8g64.6g4.4g
Valittu annoskoko577g545kcal51.7g7.9g32.3g2.2g
Annoskoko puolitettuna289g273kcal25.9g4g16.2g1.1g
Arvot/100g100g94kcal9g1.4g5.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335139