Vohvelit (vähärasvainen, vichy, kermavaahto, hillo)

Nesteet ja kananmunat sekaisin, sen jälkeen jauhot siivilän läpi samalla sekoittaen.

Sokeri menee puoliksi taikinaan ja puoliksi kermavaahtoon.

Vaahto kannattaa vatkata ennenkuin alkaa paistaa vohveleita ja pistää paiston ajaksi jääkaappiin.

Vaahto ja hillo on mitoitettu silleen että molempia saa laittaa suht reilun kasan joka vohvelin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Hemuli123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g125g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 115g395kcal11.7g80.5g1.4g4g
Leivinjauhe 5g8.8kcal0.3g1.9g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma Flora 20%60g132kcal1.8g3g12g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 50g23kcal1.5g2.4g0.8g0g
Sokeri 10g41kcal0g10g0g0g
Sokeri 15g61kcal0g15g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g15g110kcal0.1g0.1g12g0g
Mansikkahillo 125g283kcal0.7g67.4g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1155g2261kcal46g361g63.8g10.2g
Valittu annoskoko578g1131kcal23g180.5g31.9g5.1g
Annoskoko puolitettuna289g565kcal11.5g90.3g16g2.6g
Arvot/100g100g196kcal4g31.3g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342262