Spagetti bolognese (karppi)

Paista sipulit ja jauheliha.

Lisää tomaattimurskat ja lihaliemijauhe.

Sekoita ja anna porista, että neste haihtuu osittain.

Mausta oreganolla, pippureilla ja paprikajauheella.

Tarkista suola.

Keitä spagetti, valuta ja sekoita kastikeen sekaan.

Lisää annoksen päälle reilusti juustoraastetta ja Nam!, herkuttelemaan.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 385 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 200g443kcal35g0g34g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)200g50kcal2g11g0g2.8g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 5.5g12kcal1.6g0.3g0.4g0.1g
Sipuli kuivattu 16g44kcal1.7g5.6g0.3g5.6g
Spagetti, hiilariton,375g (Dreamfields), annos 56g56g190kcal7g5g1g5g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1155g1476kcal94.6g43.8g71.4g27g
Valittu annoskoko578g738kcal47.3g21.9g35.7g13.5g
Annoskoko puolitettuna289g369kcal23.7g11g17.9g6.8g
Arvot/100g100g128kcal8.2g3.8g6.2g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=89110