Mangojuustokakku

Laita liivatteet kylmään veteen likoomaan.

Murenna keksit ja sekoita sulan voin kanssa, painele irtopohjavuokaan, halk. 24cm.

Soseuta mangot, raasta limetin kuuorta 2tl ja purista mehua 0,5dl.

Sekoita tuorejuusto, mangosose, limemehu/kuoriraaste ja vaniliasokeri 1rkl (en saanut lisättyä ohjeeseen) keskenään.

Vaahdota valkuaiset (2munaa) kovaksi vaahdoksi ja lisää sokeri pienissä määrin kokoajan sekoittaen.

Kiehauta vettä n. 2rkl ja liota liivatteet siihen.

Lisää liivate juustoseokseen, samalla voimakkaasti sekoittaen.

Sekoita lopuksi valkuaisvaahto ja kaada massa vuokaan.

Anna jähmettyä ainakin 5h jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Suski123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mangoviipaleet (säilyke) (Pirkka), annos 425g1840g1711kcal18.4g404.8g18.4g18.4g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g200g60kcal1.4g22g0.4g6g
Viola mango tuorejuusto (Valio), annos 200g1600g4640kcal102.4g172.8g400g3.2g
Liivatelehti, gelatiini56g195kcal47.9g0g0.1g0g
Valkuainen (100g)200g84kcal19.6g3g0.2g0g
Sokeri680g2761kcal0g679.3g0g0g
Keksi, kaurakeksi 1000g4526kcal62.5g601.6g199.4g33.8g
Voi 200g1451kcal2.4g0.8g162.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11552g30857kcal509.2g3768.6g1562.2g122.8g
Valittu annoskoko5776g15428kcal254.6g1884.3g781.1g61.4g
Annoskoko puolitettuna2888g7714kcal127.3g942.2g390.6g30.7g
Arvot/100g100g267kcal4.4g32.6g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=304891