Tomaattikeitto

Kuutioi sipulit ja kuullota ne öljyssä.

Lisää kattilaan ½l vettä ja paseerattu tomaatti.

Sekoita hyvin 2 dl kylmää vettä jauhoihin ja lisää se kiehuvaan keittoon ohuena nauhana.

Mausta lihaliemikuutiolla, suolalla, pippureilla ja oreganolla ja anna kiehua n. 15min.

Lisää lopuksi tuorejuusto ja anna kuumua n. 3min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 361 grammaa

Tiina1989
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)2000g600kcal20g120g4g20g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g48g50kcal3.8g7.8g0.3g1g
Oliiviöljy 54g478kcal0g0g54g0g
Vesi2800g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light400g720kcal33.6g14.8g60g0.4g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl40g100kcal4.8g0.6g8.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 195g670kcal19.9g136.6g2.3g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11554g5364kcal170.4g582.6g259.8g64.6g
Valittu annoskoko5777g2682kcal85.2g291.3g129.9g32.3g
Annoskoko puolitettuna2889g1341kcal42.6g145.7g65g16.2g
Arvot/100g100g46kcal1.5g5g2.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=83323