Ranskalainen pata

Ruskista lihat.

Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin.

Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 321 grammaa

Krissy

Krissy sanoi...

Ruskista lihat. Pyyhi pannu ja pyöräytä väri porkkanoihin, sieniin ja sipuliin. Laita uunivuokaan, 150 astetta 2 tuntia.

perjantai 25.11.2011 klo 12:37

Krissy sanoi...

Höh, tuli ohje kommentiksi. .No ei se mitään. \r\n\r\nSen verran muokattu ohje pakon sanelemana, että tomaattimurskan olis pitänyt olla yrttisellaista, sipulin lohkottua tuoretta, samoin valkopisulin tuoretta ja lihaa oli vain 600g.

perjantai 25.11.2011 klo 12:41

AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti (paistamaton)2400g2664kcal520.8g0g62.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 60g206kcal6.1g42g0.7g2.1g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 143g1010kcal0.5g0g114g0g
Sipulikuutiot rainbow600g60kcal9g9g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g45g44kcal2.7g7.7g0.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g390g109kcal2.3g23.2g0.8g9.7g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)1200g480kcal13.2g86.4g6g16.8g
Punaviini 900g635kcal2.8g1.8g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl30g75kcal3.6g0.4g6.6g0g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 3g8.4kcal0.3g1.1g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11556g10582kcal1122.6g343.2g381.6g58.8g
Valittu annoskoko5778g5291kcal561.3g171.6g190.8g29.4g
Annoskoko puolitettuna2889g2646kcal280.7g85.8g95.4g14.7g
Arvot/100g100g92kcal9.7g3g3.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=260351