Auringonkukkaleipä

Sekoita hiutaleet, ruisjauhot, kuivahiiva, siirappi ja suola 42C lämpöiseen veteen.

Anna kohota 30 min. Lisää kuplivaan seokseen noin 1,3 dl vehnäjauhoja.

Anna kohota 30 min., minkä aikana esilämmität uunin 250C.

Voitele vuoat (3) ruokalusikallisella juoksevaa margariinia.

Paista 30 minuutti.

Reseptin määrillä saat 3 vuokaleipää.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 925 grammaa

Timonaattori
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 271g0kcal0g0g0g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 23g70kcal2g12.7g0.4g3.2g
Kaurahiutale 17g62kcal2.4g9.5g1.2g1.7g
Auringonkukansiemen 63g371kcal14.4g7.9g30.9g3.8g
Siirappi 13g38kcal0g9.3g0g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 8.8g62kcal0g0g7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 176g604kcal17.9g123.3g2.1g6.2g
Kuivahiiva, annos 11g4.6g17kcal2.1g1.8g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1156g2448kcal77.6g329g83.8g29.8g
Valittu annoskoko578g1224kcal38.8g164.5g41.9g14.9g
Annoskoko puolitettuna289g612kcal19.4g82.3g21g7.5g
Arvot/100g100g212kcal6.7g28.5g7.2g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=307453