Kesäkurpitsalasagne

Höylää kesäkurpitsat juustohöylällä siivuiksi ja pilko valkosipulinkynnet.

( "itketä" kesäkurpitsa).

Ruskista jauheliha, lisää joukkoon valkosipuli (ja pilkotut tai kuivatut sienet).

Sulata joukkoon Koskenlaskija ja lisää myös tomaattipyre, kerma ja mausteet.

Anna hautua hetki.

Laita uunivuuan pohjalle ensin kerros kastiketta ja sitten vuorotellen kesäkurpitsaviipaleita ja kastiketta.

Päällimmäiseksi kerrokseksi kastike ja lopuksi vielä juustoraaste.

200'C 30-45min tai kun näyttää sopivalta :-)
Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Tuia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 2335g421kcal13.1g58.4g9.3g16.3g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen1334g1854kcal253.5g0g93.4g0g
Valkosipuli 50g54kcal4g8.2g0.3g1.1g
Koskenlaskija paprika-chili (Valio)417g1251kcal54.2g0.4g116.7g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g567g420kcal25.5g73.1g1.1g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl667g567kcal9.3g29.4g46.7g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Basilika, tuore67g27kcal2.1g3.3g0.5g2.6g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g334g867kcal100.1g6.7g50g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11560g10922kcal923.6g359g636g40g
Valittu annoskoko5780g5461kcal461.8g179.5g318g20g
Annoskoko puolitettuna2890g2731kcal230.9g89.8g159g10g
Arvot/100g100g95kcal8g3.1g5.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=205278