Kanaparsakaalivuoka

Pilko parsakaali uunivuokaan, jonka voitelit kevyesti öljyllä.

Paista teflonpannulla broilerisuikalleet, kaada parsakaalien päälle.

Laita paistinpannulle ruokakerma 4 % ja tuorejuusto, kuumenna kunnes juusto sulaa.

Kaada seos uunivuokaan.

Paista uunissa 200 asteessa 40 min, uuni pois päältä ja hauduta vielä n. 30 min.

Tämä resepti on kopsattu ja hieman mukaeltu karppien reseptisivulta! Hyvää oli, mutta ei-karppaajille turhan paljon broileria, voi vähentää esim. 600 grammaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 289 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)2002g2602kcal360.3g44g122.1g2g
Parsakaali brokkoli 1501g526kcal69.4g29.3g4.5g37.5g
Tuorejuusto, Italina yrtit, Pirkka1001g1802kcal45g60.1g150.1g0g
Flora ruoka kevyt & paksu1251g751kcal12.5g56.3g50g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 25g221kcal0g0g25g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11560g11804kcal974.4g379.4g703.4g79g
Valittu annoskoko5780g5902kcal487.2g189.7g351.7g39.5g
Annoskoko puolitettuna2890g2951kcal243.6g94.9g175.9g19.8g
Arvot/100g100g102kcal8.4g3.3g6.1g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234226