Porkkanakeitto

Keitä porkkanat, perunat ja sipuli litrassa vettä + liemikuutio.

Soseuta ja lisää juusto.

Mausta suolalla, pippurilla ja esim.

inkiväärillä.

Lisää viimeisenä katkaravut ja anna niiden lämmetä.

Älä kuitenkaan enää anna keiton kiehua, jotta katkaravut eivät sitkisty.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Kipsukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 2333g763kcal14.5g129.7g4.7g59.5g
Sipuli (kuorittu)117g32kcal1.5g5.6g0.2g2g
Peruna, keskikokoinen 60g280g168kcal4.2g36.4g0.3g2.5g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g292g817kcal55.4g0.1g64.2g0g
Katkarapu 397g271kcal57.3g0g4.4g0g
Vesi2333g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow30g79kcal3g3g6.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11564g4258kcal271.8g349.6g159.8g129g
Valittu annoskoko5782g2129kcal135.9g174.8g79.9g64.5g
Annoskoko puolitettuna2891g1065kcal68g87.4g40g32.3g
Arvot/100g100g37kcal2.4g3g1.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234834