Juustoinen juuresperunasosekeitto

Keitä juurekset ja pilkotut kuoritut perunat vihannesfondissa, lisää sulatejuusto ja soseuta sauvasekoittimella, mausta rouhitulla mustapippurilla.

Unohdin mitata veden, sitä oli sen verran että juurekset juuri ja juuri peittyivät, yhden annoksen kooksi tuli n. 370 g valmiina.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 413 grammaa

Hejola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juureskuutiot Kesäpöytä 1 pss2333g630kcal18.7g119g9.3g67.7g
Peruna, raaka (Pirkka), annos 150g1167g875kcal22.2g186.7g2.3g11.7g
Eva savuporo-kevätsipuli sulatejuusto (Arla ingman), annos 200g747g1195kcal119.5g7.5g67.2g0g
Kasvisliemi fond du chef (Knorr), annos 100g131g157kcal3.3g7.8g11.8g2g
Mustapippuri 4.7g13kcal0.5g1.8g0.2g1.2g
Vesi1400g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11564g5739kcal328.4g645.6g181.6g165.2g
Valittu annoskoko5782g2870kcal164.2g322.8g90.8g82.6g
Annoskoko puolitettuna2891g1435kcal82.1g161.4g45.4g41.3g
Arvot/100g100g50kcal2.8g5.6g1.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=258822