Jauheliha-perunavuoka

400g naudan paistijauhelihaa
1 rkl öljyä
1 sipuli
5 perunaa
2 dl kuohukermaa
1-2 tl ruususuolaa
mustapippuria
(valkosipulin kynsi)

Leikkaa perunasta ohuita viipaleita.

Kuullota sipulit öljyssä ja ruskista jauheliha.

Mausta suolalla ja mustapippurilla.

Lado vuokaan ohut kerros perunoita, joiden päälle ripottele ruususuolaa.

Päälle jauhelihakerros.

Tee perunasta ja jauhelihasta kerroksia mielesi mukaan.

Lopuksi kaada päälle purkki kuohukermaa

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 241 grammaa

Natschku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1804g1082kcal27.1g234.5g1.8g16.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2405g3992kcal456.9g0g240.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 1203g3970kcal24g36.1g420.9g0g
Sipuli (kuorittu)301g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 30g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g271kcal0g0g30.1g0g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11568g18859kcal1026.4g579.2g1388.6g49g
Valittu annoskoko5784g9430kcal513.2g289.6g694.3g24.5g
Annoskoko puolitettuna2892g4715kcal256.6g144.8g347.2g12.3g
Arvot/100g100g163kcal8.9g5g12g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=357793