Jauhelihakastike

Ruskista Jauheliha ja mausta.

Laita lihat lautaselle odottamaan.

Hienonna suolakurkut.

Ruskista jauhot kuumalla pannulla ja lisää vesi, suurusta kastike vettä kiehuttamalla ja sekoittamalla, kunnes liemi on tasaista.

Lisää kasvisliemikuutio ja tuorejuusto.

Mausta ja anna kiehua hetki.

Lisää jauheliha ja suolakurkut ja hiukan vettä.

Sekoita ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5min välillä sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 193 grammaa

Milliina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g301g511kcal57.1g0g30.1g0g
Sunnuntai Täysjyvävehnäjauho (Raisio)15g47kcal2.6g8.1g0.4g2g
Oivariini, 80 normaalisuolainen5.3g38kcal0.1g0.1g4.2g0g
Suolakurkku (Rainbow)19g5.6kcal0.2g1.1g0g0g
Vesi226g0kcal0g0g0g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Vsipuli light7.5g14kcal0.6g0.3g1.1g0g
Jauhelihamauste, annos 15g2.3g0.1kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 3.8g12kcal0.4g0.5g0.9g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1158g1253kcal122g20.2g73.4g4.2g
Valittu annoskoko579g627kcal61g10.1g36.7g2.1g
Annoskoko puolitettuna290g313kcal30.5g5.1g18.4g1.1g
Arvot/100g100g108kcal10.5g1.7g6.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=196014