Lasagnette, jauheliha/soija/papu

- soijarouhe turpoamaan veteen, johon on lisätty liemikuutio
- jauheliha ruskistetaan sipulin kanssa paistinpannussa
- uuni päälle 200 asteeseen
- lisätään pannuun soijarouhe, purkillinen kidneypapuja, kastikeainekset ja 3 dl maitoa sekä 6 dl vettä, maustetaan
- pastapalat laitetaan oljyllä voideltuun vuokaan, perään kastike, sekoitetaan varovasti
- päälle juustoraastetta ja uuniin n. puoleksi tunniksi
- annetaan vetäytyä hetken ennen syömistä

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2316 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Knorr lasagnette pasta45g158kcal4.9g31.9g0.4g0g
Knorr lasagnette kastikeaineet 93 g23g81kcal2.6g13g2.1g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen75g25kcal2.5g3.7g0g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl3.8g34kcal0g0g3.8g0g
Vesi208g0kcal0g0g0g0g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g10g32kcal5.2g2.8g0.1g1.6g
Lihaliemikuutio Maggi2.5g7kcal0.2g0.2g0.6g0g
Kidneypapu, suolaliemessä64g70kcal5g11.5g0.3g5.1g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%16g37kcal4.7g0.4g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)30g8.1kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.3g11kcal0g0g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1158g1259kcal89g129.8g41.2g14.4g
Valittu annoskoko579g629kcal44.5g64.9g20.6g7.2g
Annoskoko puolitettuna290g315kcal22.3g32.5g10.3g3.6g
Arvot/100g100g109kcal7.7g11.2g3.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=38305