Bouillabaisse

1. Kuullota kasvikset ja sipuli.

2. Paista kampasimpukoita n. 3 minuuttia kummaltakin puolelta.

Mausta sitruunamehulla.

3. Ruskista seiti n. 6 min. Mausta sitruunapippurilla ja aromisuolalla.

4. Kuullota katkarapuja 3 min ja mausta sitruunamehulla
5. Sulata kasvisliemikuutio puoleen litraan vettä ja sekoita tomaattimurska siihen.

6. Sekoita ainekset katilassa ja anna hautua 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Joneksi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seitifilee, Alaskan, pakaste, Lidl117g90kcal19.9g0g1.2g0g
Kampasimpukka, annos 30g117g101kcal19.5g2.7g0.8g0g
Katkarapu 44g30kcal6.3g0g0.5g0g
Paprika vihreä 50g11kcal0.5g1.2g0.1g0.9g
Paprika, punainen50g13kcal0.4g2.3g0.2g1g
Purjosipuli 8.8g2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)15g3.9kcal0.2g0.7g0g0.2g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow3.8g10kcal0.4g0.4g0.8g0.1g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)108g43kcal1.2g7.8g0.5g1.5g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 58g60kcal2g10.5g0.6g1.7g
Sitruunamehu, laimentamaton2.9g0.6kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 5.9g52kcal0g0g5.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1159g834kcal101.2g51.6g21.2g11.2g
Valittu annoskoko579g417kcal50.6g25.8g10.6g5.6g
Annoskoko puolitettuna290g209kcal25.3g12.9g5.3g2.8g
Arvot/100g100g72kcal8.7g4.5g1.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97188