Kirjolohifilee uunissa paistettu

Kirjolohifilee 600g vuokaan, mausteeksi sitruunapippuri, suola ja tilli, pinnalle oliiviöljyssä kuullotetut punasipuli ja mantelirouhe, puolessa välissä paistamista juustoraaste ja kerma.

Uunissa 200°C, 30 - 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Carin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 4200g6944kcal703.5g0g462g0g
Juusto, Oltermanni 17%, 8g siivu (Valio)364g983kcal109.2g0g61.9g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g392g106kcal5.1g18.8g0.8g6.7g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g70g619kcal0g0g70g0g
Mantelirouhe, 1 rkl140g809kcal29.5g7.4g70.7g16.2g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)560g476kcal5.6g19.6g39.2g0g
Suola, annos 3g35g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g35g60kcal2.8g11.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11592g19992kcal1711.4g114g1409.6g45.8g
Valittu annoskoko5796g9996kcal855.7g57g704.8g22.9g
Annoskoko puolitettuna2898g4998kcal427.9g28.5g352.4g11.5g
Arvot/100g100g173kcal14.8g1g12.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=106765