Suppilovahverokeitto

Silputut suppilovahverot ja sipuli kuumennetaan ja annetaan nesteen haihtua.

Lisätään kerma, tonnikala, Koskenlaskija-juusto ja mausteet.

Annetaan juuston sulaa, nautitaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 414 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g3504g1051kcal35g140.2g10.5g0g
Sipuli pakastekuutiot 200g pussi701g70kcal10.5g10.5g0g0g
Sulatejuusto koskenlaskija438g1358kcal48.2g0g122.6g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 3.5g10kcal0.4g1.5g0.1g0.9g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)876g745kcal8.8g30.7g61.3g0g
Tonnikala öljyssä 263g499kcal71.3g0g23.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11592g7465kcal348.4g365.8g436.4g1.8g
Valittu annoskoko5796g3733kcal174.2g182.9g218.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna2898g1866kcal87.1g91.5g109.1g0.5g
Arvot/100g100g64kcal3g3.2g3.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=143995