Färssi

Laita uuni lämpenemään 200 C.

Sekoita kulhossa sipulikeitto, kermaviili ja kananmuna.

Lisää min. 3 valkosipulin kynttä ja mausteet, ainakin suolaa ja pippuria.

Lisää jauheliha ja vaivaa taikina tasaiseksi.

Anna seistä mielellään puoli tuntia huoneen lämmössä.

Levitä taikina tasaiseksi levyksi leivinpaperille.

Kaada herne-maissi-paprikat taikinalevyn päälle ja rullaa leivinpaperin avulla taikina pötköksi.

Paista uunissa n. puoli tuntia.

Tarkasta kypsyys haarukalla tai hammastikulla.

Tarjoile esim.

mummon muusin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Hp76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g2800g4760kcal532g0g280g0g
Kevyt kermaviili (Eldorado), annos 200g1400g1120kcal36.4g56g84g0g
Ranskalainen sipulikeitto (Gourmet Soups) (Knorr), annos 14g392g1137kcal31.4g184.2g31.4g43.1g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)420g584kcal46.6g1.7g43.7g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g84g87kcal6.6g13.7g0.5g1.7g
Herne-maissi-paprika, Rainbow700g560kcal29.4g91g6.3g21.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11592g16497kcal1364.8g693.2g891.8g133g
Valittu annoskoko5796g8248kcal682.4g346.6g445.9g66.5g
Annoskoko puolitettuna2898g4124kcal341.2g173.3g223g33.3g
Arvot/100g100g142kcal11.8g6g7.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=148557