Karppipizzapohja

Rahka ja munat sekaisin, sitten kuivat sekaan.

Sotke ja levitä lusikalla ohut kerros pellille leivinpaperin päälle.

Paista uunissa n. 10 min tai enemmän tai vähemmän (en ole aikaa edes katsonut, mutta kunnes pinta on kivan ruskea).

Ota pois ja lado täytteet ja takaisin uuniin 10minuutiksi.

Tämä pysyy hyvin kasassa ja on hyvän makuinen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Hetula75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka (Pirkka)2248g1484kcal269.8g89.9g6.7g0g
Kananmuna kuoreton1799g2572kcal215.8g0g179.9g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%809g2023kcal113.3g89g45.3g396.6g
Soijajauho, 1 dl, Soyappetit, Soyappetit809g3238kcal323.7g129.5g161.9g121.4g
Leivinjauhe 45g79kcal2.3g17g0g0.2g
Psyllium ravintokuitu (Finax), annos 5g23g2.2kcal0.3g0g0g19.1g
Ruokasuola jodioitu 63g1.6kcal0.4g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11592g18799kcal1851.2g650.8g787.6g1074.6g
Valittu annoskoko5796g9400kcal925.6g325.4g393.8g537.3g
Annoskoko puolitettuna2898g4700kcal462.8g162.7g196.9g268.7g
Arvot/100g100g162kcal16g5.6g6.8g9.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=324188