Lanttulaatikko

Keitä lantunpalaset, soseuta ja lisää joukkoon keitinvesi, kerma, munat ja korppujauhot.

Mausta siirapilla, valkopippurilla ja muskottipähkinällä.

Kippaa vuokaan ja paista 175* n. tunti, tai miedommassa lämmössä pidempään.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 207 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 2452g707kcal24.5g112.8g7.4g44.1g
Vesi1751g0kcal0g0g0g0g
Korppujauho 175g641kcal18.4g131.2g1.8g9.3g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g700g2381kcal14g21g245.1g0g
Korppujauho 88g321kcal9.2g65.6g0.9g4.6g
Kananmuna kuoreton 385g550kcal48.2g1.2g39.5g0g
Siirappi 245g739kcal0.2g181.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11592g10678kcal229g1027g589.4g116g
Valittu annoskoko5796g5339kcal114.5g513.5g294.7g58g
Annoskoko puolitettuna2898g2670kcal57.3g256.8g147.4g29g
Arvot/100g100g92kcal2g8.9g5.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=390035