Yllärimuffinit

Kananmuna ja sokeri vatkataan vaahdoksi.

Lisätään puuhaarukalla sekoittaen sulatettu
voi, vesi (tai maito) sekä kuivat aineet.

Annostellaan muffinivuokiin niin, että taikinan keskelle tulee yksi konvehti kunkin muffinin sisälle ja vielä taikinaa päälle.

Paistetaan 175C 13-18min

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 58 grammaa

Kirsikka811
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Sokeri 12g50kcal0g12.4g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.1g15kcal0g0g1.7g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.1g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.8g1.5kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.8g3.3kcal0g0.8g0g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta16g58kcal2.1g11.3g0.3g0.6g
Kookoshiutale 1.4g10kcal0.1g0.1g0.9g0.2g
Hasselpähkinä 2.7g17kcal0.4g0.1g1.6g0.5g
Enkeli konvehti(minttu&toffee) (Panda)7.9g38kcal0.3g4.8g1.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g412kcal8g59.6g14.4g2.6g
Valittu annoskoko58g206kcal4g29.8g7.2g1.3g
Annoskoko puolitettuna29g103kcal2g14.9g3.6g0.7g
Arvot/100g100g356kcal6.9g51.6g12.5g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=94316