Kukkakaaligratiini (savukinkku)

Keitä kukkakaali max. 5 min. eli puolikypsäksi.

Kuullota sipulia ja kinkkua hetki.

Pane kinkku-sipulihakkelus syvään vuokaa ja laita keitetty kukkakaali päälle.

Tee pussikeiton ohjeen mukaan juustokastike, mutta käytä vain puolet nesteen määrästä.

Kaada kastike kukkakaalin päälle ja ripottele juustoraaste pinnalle.

Kypsennä kiertoilmassa ja grillivastus päällä n. 10 min. tai kunnes juusto on saanut väriä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Juustoraastesekoitus gratinointiin (emmental mozzarella jne) (Milbona, lidl), annos 200g13g44kcal3.2g0.3g3.4g0g
Juustokeitto (Knorr), annos 49g3.1g13kcal0.6g1.2g0.7g0g
Kukkakaali, keitetty, suolaa 25g6kcal0.4g0.5g0.1g0.6g
Ylikypsäkinkku, Huhtahyvät18g18kcal2.9g0.2g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g161kcal14.2g4.4g9.4g1.2g
Valittu annoskoko58g81kcal7.1g2.2g4.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna29g40kcal3.6g1.1g2.4g0.3g
Arvot/100g100g139kcal12.2g3.8g8.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=132779