Keräkaalia sinappikastikkeella

Raasta tai suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi.

Murskaa valkosipulinkynnet.

Sekoita muut aineet keskenään kastikkeeksi paitsi kaali.

Kaada kastike kaalin päälle ja anna marinoitua jääpissä vähintään tunti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g44g11kcal0.5g1.5g0.1g0.9g
Oliiviöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Dijonsinappi, Maille, Original2.5g1.7kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Valkoviinietikka (Rajamäen)2.5g0.5kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 1.5g1.6kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 3.7g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g88kcal1.4g4.2g7.2g2g
Valittu annoskoko58g44kcal0.7g2.1g3.6g1g
Annoskoko puolitettuna29g22kcal0.4g1.1g1.8g0.5g
Arvot/100g100g76kcal1.2g3.6g6.2g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=139318