Lämmin tonnikala-ruisleipä

Voitele puolikas ruisreikäleivästä ketsupilla.

Halutessasi leikkaa valmiiksi annospaloiksi 4/8 osaan.

Lado päälle tonnikala, tomaatit, katkaravut, kapris ja juustoraaste.

Mausta musta tai sitruunapippurilla.

Aseta uunipellille ja paista 200 noin 20min kunnes juustoraaste on sulanut ja hieman ruskistunut.

Tarjoa salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipäpalat runsaskuituinen, laktoositon (Rainbow), annos 25g19g45kcal1.7g8.8g0.3g2.3g
Ketsuppi 5g4.6kcal0.1g1g0g0.1g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)14g25kcal3.2g0g1.1g0g
Rainbow kermajuusto (Rainbow), annos 10g6.2g24kcal1.5g0.1g2g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro1.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Katkarapu 13g8.5kcal1.8g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g217kcal16.6g20.4g7g4.8g
Valittu annoskoko58g109kcal8.3g10.2g3.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna29g54kcal4.2g5.1g1.8g1.2g
Arvot/100g100g187kcal14.3g17.6g6g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=267424