Vohvelit (vähärasvainen, vichy, kermavaahto, hillo)

Nesteet ja kananmunat sekaisin, sen jälkeen jauhot siivilän läpi samalla sekoittaen.

Sokeri menee puoliksi taikinaan ja puoliksi kermavaahtoon.

Vaahto kannattaa vatkata ennenkuin alkaa paistaa vohveleita ja pistää paiston ajaksi jääkaappiin.

Vaahto ja hillo on mitoitettu silleen että molempia saa laittaa suht reilun kasan joka vohvelin päälle.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 116 grammaa

Hemuli123
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 5.5g7.9kcal0.7g0g0.6g0g
Vichy vesi (Novelle), annos 100g13g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g40kcal1.2g8.1g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma Flora 20%6g13kcal0.2g0.3g1.2g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 5g2.3kcal0.2g0.2g0.1g0g
Sokeri 1g4.1kcal0g1g0g0g
Sokeri 1.5g6.1kcal0g1.5g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.5g11kcal0g0g1.2g0g
Mansikkahillo 13g28kcal0.1g6.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g227kcal4.8g36.2g6.4g1g
Valittu annoskoko58g114kcal2.4g18.1g3.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna29g57kcal1.2g9.1g1.6g0.3g
Arvot/100g100g196kcal4.1g31.2g5.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=342262