Katkarapukeitto

Kuumenna pannulla kasvikset.

Lisää joukkoon kerma ja anna hautua n. 10-15 min.
Lisää sulatetut katkaravut ja mausta haluamallasi tavalla.

Itse nautin keiton aina raejuuston kanssa ;)

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 464 grammaa

Josefine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkusieni 4.2g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Paprika punainen 10g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Ketsuppi (Heinz), annos 100g1.2g1.4kcal0g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Katkarapu,Euroshopper (pakaste)17g13kcal2.8g0g0.2g0g
Soijakastike 0.5g0.3kcal0g0g0g0g
Valio maustettu ruokakerma 3 juustoa 1 prk 2,5 dl10g13kcal0.4g0.4g1g0g
Tomaatti 5.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g70kcal7g3.8g2.4g1.2g
Valittu annoskoko58g35kcal3.5g1.9g1.2g0.6g
Annoskoko puolitettuna29g18kcal1.8g1g0.6g0.3g
Arvot/100g100g60kcal6g3.3g2.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=97239