Mussumurkina

Ruskista pekoni kuumassa pannussa, lisää jauheliha ja sipulisilppu, paista kypsäksi.

Mausta suolalla, paprikajauheella ja mustapippurilla.

Sekoita joukkoon tomaattipyree, vesi, valkosipulinkynnet, sinappi ja liha-, tai kasvisfondi.

Anna hautua noin kymmenen minuuttia.

Lisää herneet ja ananaspalat liemineen.

Kuumenna.

Tarjoa riisin tai keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1485 grammaa

Inlumino
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nauta-sikajauheliha (Pirkka), annos 400g16g41kcal2.7g0g3.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka5.5g4.5kcal0.2g1g0.1g0.1g
Herne-maissi-paprika (Rainbow), annos 100g4.3g3.6kcal0.2g0.5g0g0g
Pekoni(lidl) (Malux), annos 70g11g34kcal1.5g0.1g3.1g0g
Lihanuudeli 65g (Pirkka), annos 65g5.1g10kcal0.2g1.3g0.4g0g
Arki gouda (Valio), annos 10g3.7g14kcal0.9g0g1.1g0g
Ananaspalat, oma mehu (Delmonte), annos 227g9g6.2kcal0g1.4g0g0g
Pirkka Sipulikuutiot 200g/pussi3.9g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g227kcal11.4g9g15.6g0.2g
Valittu annoskoko58g113kcal5.7g4.5g7.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna29g57kcal2.9g2.3g3.9g0.1g
Arvot/100g100g196kcal9.8g7.8g13.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=437667