Puolukkainen juustokakku

Murskaa 200-300 g (joulu) pipareita pohjaa varten, sekoita joukkoon 75 g rasvaa.

Täyte:
10 liivatelehteä
2,5 dl Flora vispiä vaahdotettuna
2,5 dl Flora vanillaa vaahdotettuna
1 dl sokeria
3 tl van. sokeria
300g vanilijatuorejuustoa
5 dl puolukoita
noin puoli desiä vettä tai puolukkamehua.

Painele pohjaa varten muruseos irtopohjavuoan pohjalle.

Liota liivatteet runsaassa vedessä.

Sekoita vaahdotetut vispi ja vanilla, tuorejuusto ja sokerit.

Kuumenna vesimehu, liuota liivatteet.

Jäähdytä.

Lisää täytteeseen survotut puolukat ja liivateseos.

Sekoita hyvin
Kylmässä 2-4 t tai yön yli.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Krisse71
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g1.3g10kcal0g0g1.1g0g
Siirappi, tumma1.3g4.2kcal0g1g0g0g
Sokeri 1.3g5.3kcal0g1.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu0.5g0.7kcal0.1g0g0g0g
Neilikka, annos 4g0g0.2kcal0g0g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0g0.2kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai3g10kcal0.4g2.1g0.1g0.1g
Oivariini, 60 (100g)2.8g16kcal0g0g1.7g0g
Liivatelehti, gelatiini0.8g2.6kcal0.6g0g0g0g
Flora vispi 20%9g21kcal0.3g0.5g1.9g0g
Flora Vanilla 12%9g18kcal0.4g1.5g1.1g0g
Sokeri 3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.6g2.3kcal0g0.6g0g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g11g31kcal0.9g1.4g2.3g0g
Puolukka 11g4.4kcal0g0.8g0.1g0.3g
Vesi1.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g275kcal5.4g24.8g16.6g0.8g
Valittu annoskoko58g138kcal2.7g12.4g8.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna29g69kcal1.4g6.2g4.2g0.2g
Arvot/100g100g237kcal4.6g21.3g14.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=103137