Mutakakku karppina

Sulatetaan suklaa ja oivariini, lisätään mantelijauho ja keltuaiset.

Sekoitetaan valkuaisvaahtoon ja paistetaan irtopohjallisessa voidellussa ja mantelijauholla päällystetyssä vuoassa 10 minuuttia.

Annetaan jäähtyä.

Kuulema parempaa seuraavana päivänä :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Katrinha
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy19g100kcal1.5g6g7.9g0g
Oivariini, 80 normaalisuolainen3.9g28kcal0g0g3.1g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g7.9g47kcal1.6g0.5g4.2g0g
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g429kcal13g13.2g36g0g
Valittu annoskoko58g215kcal6.5g6.6g18g0g
Annoskoko puolitettuna29g107kcal3.3g3.3g9g0g
Arvot/100g100g369kcal11.2g11.3g30.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124478