Katan pizzakkeet

Pohja:
ruislese 1dl
rahka 100g
kananmuna
pellavansiemenrouhe (risetti) 1rkl
mausteita maun mukaan

sekoita ja laita pellille pari kökköä vähän tasotellen.

Lisää tasoiteltujen kakkusten päälle:

puolikas sipuli (paistettu soijassa)
parsakaalia 100g
tonnikalaa vedessä prk
oliiveja 50g
feta 3% 50g

-> Uuniin 225° 15-20 min

Helppo ja nopee.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Perunaliiter
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 1.9g5.2kcal0.3g0.5g0.1g0.7g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki9g5.2kcal0.8g0.5g0g0g
Tonnikala vedessä 14g15kcal3.2g0g0.2g0g
Sipuli 4.7g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g4.7g5.2kcal0.8g0.1g0.1g0g
Oliivi4.7g5.2kcal0.1g0.2g0.5g0.2g
Parsakaali brokkoli 9g3.3kcal0.4g0.2g0g0.2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti0.9g4.7kcal0.2g0.3g0.3g0.3g
Soijakastike 1.9g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g132kcal13.2g4.4g6.2g3g
Valittu annoskoko58g66kcal6.6g2.2g3.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna29g33kcal3.3g1.1g1.6g0.8g
Arvot/100g100g113kcal11.3g3.8g5.3g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=125449