Anskun mustikkapiirakka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää vaahtoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Lopuksi taikinaan kiehuva vesi ja rasva.

Paistetaan 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Olleranip
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse6.3g47kcal0g0g5.2g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g56kcal1.7g11.4g0.2g0.6g
Leivinjauhe 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 6.9g10kcal0.9g0g0.7g0g
Vesi6.3g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 11g43kcal0g10.7g0g0g
Mustikka metsä- 11g5kcal0.1g0.7g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g323kcal5.4g45.8g12.4g2g
Valittu annoskoko58g162kcal2.7g22.9g6.2g1g
Annoskoko puolitettuna29g81kcal1.4g11.5g3.1g0.5g
Arvot/100g100g278kcal4.6g39.4g10.7g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=172644