Kuorrutetut suklaamuffinit

Vatkaa pehmeä voi ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa munat joukkoon.

Sekoita kuiva-aineet keskenään.

Lisää ne ja maito taikinaan.

Sekoita tasaiseksi varovasti.

Rouhi tumma suklaa veitsellä ja sekoita taikinaan.

Paista 200 asteessa noin 20 minuuttia.

Anna muffinien jäähtyä kunnolla.

Vatkaa sillä aikana sulatettu valkosuklaa ja tuorejuusto sekaisin.

Pursota jäähtyneiden muffinien päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 3.9g28kcal0g0g3.2g0g
Sokeri4.4g18kcal0g4.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu3g3.8kcal0.3g0g0.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen3.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 5.9g20kcal0.6g4.1g0.1g0.2g
Leivinjauhe 0.3g0.5kcal0g0.1g0g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton3.1g10kcal0.7g0.3g0.6g0g
Tumma suklaa leivontaan (Fazer), annos 250g13g67kcal0.6g6.9g4.1g1.4g
Valkoinen leivontasuklaa (Fazer), annos 5g10g58kcal0.7g5.9g3.5g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton10g17kcal0.8g0.4g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana117g448kcal7.6g44.6g26.2g3.2g
Valittu annoskoko58g224kcal3.8g22.3g13.1g1.6g
Annoskoko puolitettuna29g112kcal1.9g11.2g6.6g0.8g
Arvot/100g100g384kcal6.5g38.3g22.5g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=202302