Meksikolainen kasvisohratto

Pyöräytä sipuli- ja paprikasuikaleita muutama minuutti.

Sekoita joukkoon ohra, laakerinlehti, timjami, neilikat, chilijauhe ja tomaattimurska.

Lisää kuuma vesi.

Hauduta noin 20 minuuttia.

Lisää maissi ja isot valkoiset pavut.

Kurkista pataan välillä ja lisää tarvittaessa vettä.

Mausta tarvittaessa suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 186 grammaa

Cherbourg
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maissi, pirkka11g14kcal0.3g2.9g0.1g0.4g
Papu iso valkoinen, keitetty9g26kcal2g4g0.1g0g
Ohrasuurimo 10g32kcal0.8g6.3g0.2g0.8g
Soijarouhe, tumma, 30g12g38kcal5.9g3.5g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Paprika, punainen4.7g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy 1.1g9kcal0g0g1.1g0g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g0.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Jalapeno (Pirkka), annos 190g1.8g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka2.7g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g251kcal18.4g35.8g3.2g4g
Valittu annoskoko58g125kcal9.2g17.9g1.6g2g
Annoskoko puolitettuna29g63kcal4.6g9g0.8g1g
Arvot/100g100g215kcal15.8g30.8g2.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=245794