Pähkinä-omenakakku

1) Kuori ja kuutioi omenat ja sekoita joukkoon kaneli.

2) Sulata ja jäähdytä rasva.

Vaahdota kananmunat ja sokeri ja sekoita voisula munavaahtoon.

3) Sekoita korppu-, vehnäjauho ja leivinjauhe keskenään.

4) Lisää jauhot taikinaan sekä omenakuutiot ja maito.

5) Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan (n. 2l vetoinen).

Paistetaan uunin alaosassa 175 asteessa noin 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 155 grammaa

Marie83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 19g6.7kcal0g1.3g0g0.4g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Margariini 60%, keskiarvo 7g38kcal0g0g4.2g0g
Kananmuna kuoreton 7.7g11kcal1g0g0.8g0g
Sokeri 8g32kcal0g8g0g0g
Maapähkinä 3.3g19kcal0.8g0.4g1.4g0.5g
Korppujauho 9g34kcal1g7g0.1g0.5g
Luomu täysjyvävehnäjauho (Myllärin), annos 20g0.9g3.2kcal0.1g0.6g0g0.1g
Leivinjauhe 0.5g0.8kcal0g0.2g0g0g
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 2.3g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g292kcal6g35.4g13g3g
Valittu annoskoko58g146kcal3g17.7g6.5g1.5g
Annoskoko puolitettuna29g73kcal1.5g8.9g3.3g0.8g
Arvot/100g100g252kcal5.2g30.5g11.2g2.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=309739