Mustikka-grahampuuro

Kiehauta vesi ja lisää ripaus suolaa.

Lisää grahamjauhot sekaan voimakkaasti vispaten.

Keitä 5 - 10 minuuttia.

Lisää sekaan mustikat ja jatka kypsentämistä 5 - 8 minuuttia.

Mausta sokerilla.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 310 grammaa

Hypoxipm
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Grahamjauho 6.2g20kcal0.7g3.8g0.1g0.6g
Mustikka metsä- 11g4.9kcal0.1g0.7g0.1g0.4g
Sokeri 3.2g13kcal0g3.2g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana116g76kcal1.6g15.4g0.4g2g
Valittu annoskoko58g38kcal0.8g7.7g0.2g1g
Annoskoko puolitettuna29g19kcal0.4g3.9g0.1g0.5g
Arvot/100g100g66kcal1.4g13.3g0.3g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=381729